Δυνατότητα αγορών μέσα από το Instagram
Εμφανίσεις: 786

Δυνατότητα αγορών μέσα από το Instagram

Το Instagram ξεκίνησε ήδη στην Αμερική, να μπορεί να ολοκληρώσει κάποιος μια αγορά μέσα από την πλατφόρμα του. 
 

Το Instagram ανακοίνωσε την δυνατότητα checkout μέσα από το Instagram. Όταν βρίσκεις ένα προϊόν που αγαπάς, τώρα μπορείς να το αγοράσεις χωρίς να φεύγεις από το app!

 

Όταν κάνεις κλικ για να δείς ένα προϊόν από ένα Post ενός Brand, Θα δείτε ότι πλέον υπάρχει ένα κουμπί κάτω από το προϊόν "Checkout On Instagram". Όταν κάνεις κλικ σε αυτό, διάφορες επιλογές θα εμφανίζονται, σε μεγέθη και χρώματα, και μετά θα μπορείς να προχωρήσεις στην πληρωμή, χωρίς να βγαίνεις από την εφαρμογή του Instagram. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι όνομα, εμαιλ, πληροφορίες για την πληρωμή και διεύθυνση αποστολής, για την πρώτη φορά που θα κάνεις αγορά.

Όταν ολοκληρωθεί η αγορά σου, οι πληροφορίες αυτές θα αποθηκεύονται με ασφάλεια, για την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις μια αγορά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνεσαι για την κατάσταση της παραγγελίας σου, και να μπορείς να κάνεις trackicg το πακέτο, μέσα από την Εφαρμογή του Instagram.

Συμπεράσματα:

Το checkout μέσα στο Instagram θα απλοποιήσει πολύ την διαδικασία αγορών για τον καταναλωτή, αυξάνοντας την απλότητα και την ταχύτητα που χρειάζεται για να ολοκληρώσει μια αγορά. Το "πρόβλημα" για να ολοκληρώσεις μια αγορά στις πλατφόρμες του Instagram & Facebook είναι ότι πρέπει να φύγεις από την σελίδα τους, να μπεις σε μια καινούρια σελίδα του εκάστοτε eshop, και να περιηγηθείς εκεί για να ολοκληρώσεις την αγορά. Αυτό εγκυμονεί δύο κινδύνους για τον διαφημιζόμενο Brand, πρέπει να γνωρίζει την ταχύτητα της ιστοσελίδας του και την απλότητα της διαδικασίας για την ολοκλήρωση μια αγοράς. Αυτοί οι δύο λόγοι μαζί με το κόστος τον μεταφορικών, είναι οι πιο βασικοί λόγοι για τους οποίους οι καταναλωτές εγκαταλείπουν ένα καλάθι και δεν ολοκληρώνουν την αγορά τους. Με τον τρόπο αυτό που εισάγει το instagram, θα μπορεί ο καταναλωτής, με δύο απλά βήματα να ολοκληρώνει τις αγορές του, ταχύτατα και αξιόπιστα. 

Σχετικά άρθρα:

Γιατί χρειάζεστε έναν λογαριασμό Instagram για επιχειρήσεις;

Πως να βελτιώσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram για αγορές;

Ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να ποστάρεις στο Instagram;

Προς το παρόν η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα Brands στην Αμερική. Τα παρακάτω brands είναι αυτά που έχουν διαθέσιμα αυτήν την επιλογή, και στο επόμενο διάστημα θα μπούνε ακόμα περισσότερα!

Adidas @adidaswomen & @adidasoriginals
Anastasia Beverly Hills @anastasiabeverlyhills
Balmain @balmain
Burberry @burberry
ColourPop @colourpopcosmetics
Dior @dior
H&M @hm
Huda Beauty @hudabeautyshop
KKW @kkwbeauty
Kylie Cosmetics @kyliecosmetics
MAC Cosmetics @maccosmetics
Michael Kors @michaelkors
NARS @narsissist
Nike @niketraining & @nikewomen
NYX Cosmetics @nyxcosmetics
Oscar de la Renta @oscardelarenta
Ouai Hair @theouai
Outdoor Voices @outdoorvoices
Prada @prada
Revolve @revolve
Uniqlo @uniqlo
Warby Parker @warbyparker
Zara @zara

   

Ενδιαφέρον; Διαβάστε το blog μας  Επικοινωνείστε μαζί μας Κεντρική Σελίδα

 

 

 

Leave your comments

Comments

  • No comments found