Daily Instagram Hashtags, που πρέπει να τα χρησιμοποιείτε στα Social Media.
Εμφανίσεις: 4240

Daily Instagram hashtags. Τα έχετε δοκιμάσει στα Social Media;

Όλοι φαίνεται να χρησιμοποιούν τα days of the week Instagram hashtags στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει πάρει την διάσταση που θα έπρεπε.

#mondaymorning #tuesdaythoughts #wednesdaywine—Τα hashtags αναδεικνύουν τα Instagram posts όπως  #sprinkles on #icecream.

Είναι εξαιρετικοί τρόποι για να μένετε ενημερωμένοι από τις τελευταίες τάσεις και να συνδεθείτε σε μια μεγαλύτερη συνομιλία με το κοινό σας στα Social Media(ειδικά αν είστε μικρή επιχείρηση).

Αν και τα daily hashtags είναι γενικευμένα, μπορείτε εύκολα να τα προσαρμόσετε στην δική σας βιομηχανία και εταιρική κουλτούρα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε!

Πάρα πολλές  επιχειρήσεις βασίζονται σε hashtag για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να δημιουργήσουν γρήγορη αλληλεπίδραση στο Instagram, Facebook και το Twitter.

Τα Hashtags έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν τις διαφημίσεις σας να έχουν καλύτερη απόδοση και να μειώνουν το κόστος ανά κλικ (CPC). Με άλλα λόγια, θα κάνουν τη συνολική διαφήμισή σας φθηνότερη.

Ακολουθεί ένας πλήθος παραδειγμάτων των Instagram Hashtags για κάθε μέρα της εβδομάδας - ξεκινώντας από τα πιο δημοφιλή μέχρι και πολλά #creative για να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Instagram Hashtags Δευτέρας

Δευτέρα. Για περίπου 89% του πληθυσμού, είναι η πρώτη ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας. Σύμφωνα με έρευνα του Hootsuite, είναι επίσης η καλύτερη μέρα για δημοσίευση στο Instagram εάν είστε στον κλάδο της τεχνολογίας

Οι δημοσιεύσεις της Δευτέρας αποδίδουν καλύτερα από τις δημοσιεύσεις του Σαββατοκύριακου και έχουν χαμηλότερο μέσο CPC από ότι όταν δημοσιεύετε την Πέμπτη, την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Monday Hashtags

Posts

1. #mondaymotivation

19.5M

2. #mondaymood

6.2M

3. #mondaymorning

3.1M

4. #mondayblues

2.7M

5. #mondayfunday

1.7M

6. #mondaynight

1M

7. #mondayquotes

418.8K

8. #mondayssuck

298.3K

9. #mondayoff

88.9K

10. #mondaymuse

73.3K

Δεν αποτελεί έκπληξη, πολλά από τα πιο δημοφιλή hashtag της Δευτέρας είναι λιγότερο ενθουσιώδη για την ημέρα. Από το #mondayblues έως το #mondayssuck, υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις εκεί έξω που "θρηνούν" την αρχή της εβδομάδας (και μερικές, όπως το #mondaymood, είναι πιο ουδέτερες).

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να γίνετε πιο δημιουργικοί.

Υπάρχουν τα #mondaymuse, #mondayfunday και το μυστηριώδες #mondaynight.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, η δημοσίευση την Δευτέρα μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

  1. #MONDAYBLUES – 2.7εκ. posts

Πλησιάζοντας στην κορυφή των hashtag της Δευτέρας, το #mondayblues είναι αυτονόητο. Ξυπνάτε το πρωί με το σαββατοκύριακο πίσω σας και μια ολόκληρη εβδομάδα εργασίας μπροστά σας. Η λίστα υποχρεώσεων που έχετε είναι ατελείωτη και ίσως το κεφάλι σας πονάει ακόμα από την χθεσινή έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τα #mondayblues.

Τα περισσότερα brands που χρησιμοποιούν #mondayblues σε posts προσπαθούν να ταυτιστούν με τους followers τους και να αναγνωρίσουν τον αγώνα που ενέχει η πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το #mondayblues λίγο πιο δημιουργικά, όπως έκανε το Hot Rod Depot σε αυτό το post:  

 

Αντί για ένα GIF ενός λυπημένου σκύλου ή ενός κουρασμένου ανθρώπου, το Hot Rod Depot χρησιμοποιεί τα hashtag της Δευτέρας για να αναδείξει μια εντυπωσιακή μπλε corvette. Η φωτεινή απόχρωση και ο θετικός τόνος ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλες τις άλλες μελαγχολικές δημοσιεύσεις #mondayblues.

Είναι μια εμπνευσμένη, απροσδόκητη ανατροπή στο είδος του post που συνήθως θα περίμενε κανείς από ένα hashtag #mondayblues - και απέδωσε, δίνοντας στο Hot Rod Depot πάνω από 380 likes και πολλά σχόλια λίγες ώρες μόνο μετά την ανάρτηση. Αυτό δείχνει ότι τα hashtag Instagram μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μοναδικούς τρόπους για να τραβήξουν προσοχή στην επωνυμία σας. Η χρήση διαφορετικής ερμηνείας ενός hashtag, όπως η χρήση του μπλε χρώματος αντί του συναισθήματος, βοηθά το post σας να ξεχωρίσει.  

Παρεμφερή hashtags: #mondaysbelike, #mondayfeels 

Instagram Hashtags Τρίτης

Παρόλο που η Τρίτη δεν είναι η καλύτερη μέρα για δημοσίευση, εξακολουθεί να είναι μία καθημερινή. Και οι καθημερινές αποδεικνύονται ότι είναι πιο δημοφιλείς για post από τα σαββατοκύριακα.

Στην πραγματικότητα, η Τρίτη τείνει να είναι καλύτερη μέρα για δημοσίευση από τη Δευτέρα. Η δημοσίευση κάθε Τρίτη - φυσικά με τα hashtag της Τρίτης - είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρείτε τους followers σας αφοσιωμένους ενώ η εβδομάδα εργασίας ξεκινά.

Tuesday Hashtags

Posts

1. #tuesdayvibes

1M

2. #tuesdaythoughts

957.3K

3. #tuesdaytip

279.4K

4. #tuesdaytreat

147.8K

5. #tuesdaytruth

117.2K

6. #tuesdaytrivia

65.6K

7. #tuesdayturnup

35.9K

8. #tuesdaylook

18.6K

9. #tuesdaytalk

20.5K

10. #tuesdayclass

8.7K

Σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις της Τρίτης που αναφέρονται παραπάνω, η ημέρα φαίνεται να αφορά την ανάδειξη των μικρών πραγμάτων («σκέψεις», «συμβουλές», «trivia») .

  1. #TUESDAYVIBES – 1εκ. posts

Στη δεύτερη ημέρα της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται στην ροή της εργασίας. Ωστόσο, είναι ωραίο να θυμόμαστε τα πράγματα που μας κρατούν χαρούμενους και μας ανεβάζουν το ηθικό μεταξύ όλων των υποχρεώσεων.

Τα posts  #tuesdayvibes στο Instagram αντικατοπτρίζουν γενικά την παραγωγικότητα, σε συνδυασμό με λίγη διασκέδαση. Το διεθνές μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Σκυλιών Vanderpump στοχεύει αυτό το ελαφρύ συναίσθημα με το post #tuesdayvibes. Θυμίζει αστειευόμενο στους followers ότι είναι η εβδομάδα εργασίας για τους σκύλους που είναι σε εκπαίδευση, όπως και οι άνθρωποι!

 

Με ένα αξιολάτρευτο βίντεο ενός κουταβιού που εκπαιδεύεται κέρδισε πάνω από 2.700 προβολές σε λιγότερο από τρεις ώρες, έναν από τους υψηλότερους αριθμούς στο #tuesdayvibes.

Το Ίδρυμα Σκυλιών Vanderpump πέτυχε εδώ τον συναισθηματικό παράγοντα. Η έρευνά μας δείχνει ότι προσελκύοντας το συναίσθημα των θεατών όχι μόνο θα τραβήξει την προσοχή τους, αλλά μπορεί να τους παρακινήσει να συμμετάσχουν. Με 369 likes σε μόλις τρεις ώρες, σίγουρα φαίνεται ότι αυτός ο σκληρά εργαζόμενος σκύλος τα κατάφερε. 

Παρεμφερή  Instagram hashtags: #tuesdaymorning, #tuesdaymood .

Instagram Hashtags Τετάρτης

Τετάρτη η μέρα που πολλοί από εμάς θέλουμε απλώς να τελειώσει γιατί είναι ακριβώς στην μέση, και το σαββατοκύριακο μοιάζει το ίδιο κοντά όσο και μακριά!

Το Instagram φαίνεται να το αντικατοπτρίζει αυτό . Η Τετάρτη δεν είναι τόσο καλή για δημοσίευση όσο η Τρίτη ή η Πέμπτη, αλλά είναι σημαντικά καλύτερη από τη Δευτέρα ή τα Σαββατοκύριακα.

Wednesday Hashtags

Posts

1. #wednesdaywisdom

3M

2. #wednesdaymotivation

972.8K

3. #wednesdaynight

697K

4. #wednesdayworkout

205K

5. #wednesdayhumpday

50.7K

6. #wednesdaywords

48.7K

7. #wednesdayhumor

30.1K

8. #wednesdaygrind

23.6K

9. #wednesdaywalk

15.3K

10. #wednesdaywine

12.9K

Τα κορυφαία posts για τα hashtag της Τετάρτης εξακολουθούν να επισημαίνουν μικρότερες απολαύσεις όπως «κρασί», αλλά αρχίζουν να στρέφονται προς την δράση όπως τα «προπόνηση» και «γυμναστική». Επίσης σχεδόν 700.000 άτομα έχουν δημοσιεύσει #wednesdaynight. Οι περισσότεροι λοιπόν είναι έτοιμοι για μια αλλαγή ρυθμού!

  1. #WEDNESDAYWISDOM – 3εκ. posts

Αναζητάτε κάτι για τα μέσα της εβδομάδας;  Το #wednesdaywisdom μπορεί να είναι για εσάς. Εδώ, το Μουσείο Επιστημών Frost μας δείχνει ότι κάθε Τετάρτη, ακόμη και οι αστερίες της θάλασσας προσπαθούν απλώς να προχωρήσουν και να τελειώνουν με την ημέρα. Το μουσείο συνεχίζει να μιλά για το πώς οι αστερίες χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να κινηθούν.

 

Πλησιάζοντας τις 33.000 προβολές και πάνω από 2.000 likes, αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πρόσφατες δημοσιεύσεις για το #wednesdaywisdom. Το περιεχόμενο του βίντεο είναι διασκεδαστικό και εντυπωσιακό και το Frost Science Museum παραμένει πιστό στο hashtag χρησιμοποιώντας το post για να μας διδάξει κάτι καινούριο.

Παρεμφερή Instagram hashtags: #wednesdaymotivation , #thursdaythoughts .

Instagram Hashtags Πέμπτης

Πέμπτη! Πλησιάζουμε στο σαββατοκύριακο!

Η Πέμπτη είναι η πιο δημοφιλής μέρα για δημοσιεύσεις στο Instagram. Όλοι είναι έτοιμοι να πάρουν μια ανάσα με μερικές εικόνες και βίντεο #tbt (Throwback Thursday).

Όχι μόνο είναι μια υπέροχη μέρα με πολλή κίνηση, αλλά το CPC τείνει να είναι χαμηλότερο την Πέμπτη από ότι τις Τετάρτες.

Thursday Hashtags

Posts

1. #tbt

526.6M

2. #thursdaythoughts

1.4M

3. #thursdaynight

1.4M

4. #thursdayvibes

866K

5. #thursdaymood

379K

6. #thursdaymorning

340.8K

7. #thursdaythrowback

140.7K

8. #thursdayfun

138K

9. #thursdaytruth

30.2K

10. #thursdaygrind

28.1K

#tbt είναι ένα από τα πιο δημοφιλή hashtag στο Instagram με 526,6 εκατομμύρια δημοσιεύσεις! Πολλά από τα άλλα κορυφαία hashtag της Πέμπτης αντικατοπτρίζουν παρόμοιες επιθυμίες αναπόλησης και σκέψεων #thursdayThoughts και το #thursdaytruths.

Βεβαια, μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν το #thursdaygrind, ξυπνώντας για ακόμη ένα #thursdaymorning.

  1. #TBT – 526.6εκ. posts

#tbt - το hashtag της Πέμπτης Throwback - είναι ευέλικτο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναρτήσετε επαγγελματικές αναμνήσεις, όπως φωτογραφίες των πρώτων ημερών της εταιρείας σας ή προσωπικές αναμνήσεις, όπως μια εικόνα της γαμήλιας τούρτας των παππούδων σας.

Σε ένα post #tbt,, το cy_eats της Νέας Υόρκης θυμίζει ένα απίστευτο πρωινό - ένα εκπληκτικό bagel + lox που πιθανότατα φαγώθηκε αμέσως μετά τη φωτογράφισή του.

 

Με πάνω από 5.400 likes, αυτή η γευστική φωτογραφία #tbt ξεχωρίζει σε μια θάλασσα με εικόνες μέτριας ποιότητας, οπότε σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας είναι ιδιαίτερο (σκεφτείτε: την υφή και τις κυρίαρχες χρωματικές αποχρώσεις), να είναι on-brand και ότι έχει μια έξυπνη λεζάντα για να αυξήσει την επισκεψιμότητα.

Παρεμφερή Instagram hashtags: #throwbackthursdays , #tbtphoto .

Instagram Hashtags Παρασκευής

Η Παρασκευή είναι η καλύτερη ημέρα για post στο Instagram, μετά την Πέμπτη.

Η Παρασκευή έχει υψηλότερο CPC για διαφημιζόμενους, αλλά για τις οργανικές αναρτήσεις, η προστιθέμενη δυνατότητα προσέγγισης χρηστών και αφοσίωσης είναι πολύ πιο σημαντική.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές ιδέες για post την Παρασκευή.

Friday Hashtags

Posts

1. #fridaynight

15.2M

2. #fridayfeeling

3M

3. #fridaynightlights

1.5M

4. #fridayfun

1.3M

5. #fridaynightdinner

172.4K

6. #fridayreads

141.4K

7. #fridayflow

100.1K

8. #fridayface

77.7K

9. #fridayoff

70.7K

10. #fridayfood

67.8K

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ ακριβά για όσους από εμάς βγαίνουν και δημοσιεύουν σχετικά με #fridaynight, #fridaynightdinner και #fridaynightlights. Υπάρχει πάρα πολύ #fridayfun μετά το #grind της εβδομάδας!

Οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον 3 εκατομμύρια) έχουν αυτό το #fridayfeeling.

  1. #FRIDAYNIGHTLIGHTS – 1.5εκ. posts

Ωστόσο, ορισμένες επιχειρήσεις έχουν δώσει τη δική τους ερμηνεία  στο hashtag και επισημαίνουν τον πραγματικό φωτισμό κυριολεκτικά. 

Εδώ, η εταιρεία γραφιστικής Graphic Gang χρησιμοποιεί το #fridaynightlights σε ένα post δείχνοντας μια γυναίκα με ένα ποτήρι κρασί και το φως που τρεμοπαίζει ένα καλοκαιρινό βράδυ.

 

Πάνω από 7.600 likes και 29 σχόλια αποδεικνύουν ότι η τακτική της ομάδας απέδωσε. Είναι σπάνιο να βλέπουμε τέτοια υψηλής ποιότητας, πρωτότυπα έργα τέχνης και το post του Graphic Gang αποτυπώνει την υπέροχη (και μερικές φορές ρομαντική) αίσθηση μιας Παρασκευής.

Η ανάρτηση του Graphic Gang έχει επίσης μια σαφή παρότρυνση για δράση (CTA), που λέει στους χρήστες να κάνουν follow ή tag την επιχείρηση για να δουν περισσότερο περιεχόμενο σαν αυτό. Τα CTA σαν αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους followers σας να αλληλεπιδρούν πέρα ​​από το like με το post.

Παρεμφερή  Instagram hashtags: #fridaynightvibes, #pregame .

Instagram Hashtags Σαββάτου 

Επιτέλους, Σάββατο. Σαν διαφημιστές στα social media & στο digital marketing, θα θέλαμε να κοιμηθούμε λίγο και να αφήσουμε τα post μας να ξεκουραστούν.

Το Σάββατο έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα engagement από όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αν και το CPC του είναι επίσης χαμηλότερο από μερικές από τις ημέρες υψηλότερης engagement.

Saturday Hashtags

Post

1. #saturdaynight

21.9M

2. #saturdaymorning

4.3M

3. #saturdayfunday

545.8K

4. #saturdaystyle

221.1K

5. #saturdaylunch

193.1K

6. #saturdaylove

131.3K

7. #saturdayrun

125K

8. #saturdayswag

73K

9. #saturdayride

70.4K

10. #saturdaylife

54.2K

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να αναδείξουν το #saturdaystyle, το #saturdaywag και το #saturdayride. Σε γενικές γραμμές, όλοι απολαμβάνουμε αυτό το #saturdaylife.

Δεν υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να βρουν κάτι θετικό για το #saturdayfunday.

  1. #SATURDAYLOVE – 131.3εκ. posts

Ένα από τα πιο δημιουργικά (και εξαιρετικά δημοφιλή) hashtags του Σαββάτου είναι το #saturdaylove. Τα Post με αυτό το tag τείνουν να επισημαίνουν εκκολαπτόμενες ρομαντικές σχέσεις ή συμβουλές self-care.
Η επωνυμία  Wedding Chicks δείχνει την αγάπη τους για την ίδια την αγάπη (και για τα φωτεινά χρώματα!) σε αυτό το post γάμου.#saturdaylove. 


Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πάνω από 1.500 άτομα έκαναν  like - η λεζάντα είναι τόσο διασκεδαστική και πολύχρωμη όσο και οι φωτογραφίες! Και για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο το engagement, υπάρχει ένα σαφές CTA στη λεζάντα για να κάνετε κλικ στο bio.

Παρεμφερή Instagram hashtags: #saturdayvibes, #saturdayfeels.

Instagram Hashtags Κυριακής

Κυριακή. Η μέρα ανάπαυσης. Ή μήπως δεν είναι;

Πολλά από τα κορυφαία hashtag της Κυριακής έχουν δημοσιεύσεις που αριθμούν εκατομμύρια. Το hashtag #sundaymorning έχει πάνω από 7 εκατομμύρια posts και το #sundayvibes έχει 8 εκατομμύρια.

Sunday Hashtags

Posts

1. #sundayvibes

8M

2. #sundaymorning

7.4M

3. #sundaybrunch

2.2M

4. #sundaydinner

1.8M

5. #sundayservice

905.8K

6. #sundayroast

746K

7. #sundaybest

615.4K

8. #sundaysesh

458.4K

9. #sundayfootball

455.6K

10. #sundayhike

158.3K

Η Κυριακή μπορεί να μην έχει το υψηλότερο engagement σε σύγκριση με άλλες ημέρες της εβδομάδας, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπετε.

Ένας τεράστιος όγκος της traffic που έχει σχέση με τα γεύματα - π.χ. #sundaybrunch και #sundaydinner. Αν είστε εστιατόριο, ίσως να μπορείτε να δημιουργήσετε ενθουσιασμό για μια επερχόμενη εκδήλωση φαγητού, δελεάζοντας τους followers στο τραπέζι σας με μια δελεαστική εικόνα ενός #sundayroast.

Οι εταιρείες ένδυσης ενδέχεται να επιδείξουν το #sundaybest τους. Οι μουσικοί θα μπορούσαν να βάλουν το  #sundaysesh.

Η Κυριακή είναι μια ωραία μέρα για να γοητεύσετε τους followers σας!

  1. #SUNDAYBRUNCH – 2.2εκ. posts

#sundaybrunch. Το καλύτερο γεύμα της εβδομάδας; Εκατομμύρια άνθρωποι το πιστεύουν, συμπεριλαμβανομένης της δασκάλας γιόγκα Courtnie.

Στο post της, η Courtnie συνεχίζει με το on-brand θέμα της ευεξίας και της υγιεινής διατροφής.

Η Courtnie παρουσιάζει τα #sundaybrunch φαγητά της, με υγιεινά αυγά και λαχανικά αντί για κρέπες ή γαλλικό τοστ. Οι χρήστες αυτού του hashtag πιθανότατα αναζητούν αναρτήσεις φαγητού και η Courtnie προσφέρει μια εικόνα υψηλής ποιότητας και μια προσωπική, ειλικρινής λεζάντα που βοηθάει να συνδεθεί με τους followers της και να δείξει πόσο νόστιμα είναι τα υγιεινά brunch.


Περισσότεροι από 3.200 followers δείχνουν την εκτίμησή τους κάνοντας like στο post.

Παρεμφερή Instagram hashtags: #brunching (735,385 posts), #weekendbrunch (185,459 posts).

Instagram Daily Hashtags Τελικές Σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια γεύση του τεράστιου εύρους τρόπων με τους οποίους μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με τα hashtag σας, στα social media (Instagram, Facebook, Twitter).

Θυμηθείτε, η χαμηλότερη αλληλεπίδραση είναι τα σαββατοκύριακα και οι πιο δημοφιλείς ημέρες για post είναι η Τρίτη, Πέμπτη και η Παρασκευή.

Επομένως, εκτός αν το brand σας στοχεύει συγκεκριμένα άτομα που θα μπορούσαν να κάνουν convert τα σαββατοκύριακα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα #saturdayride ή ένα ωραίο #sundaybrunch και να εστιάσετε τα καλύτερα hashtag σας για τις καθημερινές.

Πώς να τρέξετε ένα πετυχημένο διαγωνισμό στο Instagram (Giveaway)

Στρατηγικές Instagram Engagement για να κατακτήσετε τον αλγόριθμο.

Οι διαστάσεις των Instagram Stories και γιατί είναι τόσο σημαντικές.

 

 

Ενδιαφέρον; Διαβάστε το blog μας  Επικοινωνείστε μαζί μας Κεντρική Σελίδα

 πηγή: Adespresso.com

Leave your comments

Comments

  • No comments found